Categories: Eğitim

Amerika Paylaşım Sitesi

Amerika’ya dair her konuyu mercek altına alıyoruz. Ülkede yaşanan son gelişmeler ve vatandaşlık bilgileri hakkında detayları sitemizde bulabilirsiniz.

Amerikarehberi.com sitesinde ülkeyle ilgili tüm detayları inceleyebilirsiniz. Amerikan yaşamına dair her konu sizleri bekliyor. Ülkeyle ilgili merak ettiğiniz gündem haberleri istediğiniz zaman okuyabilirsiniz. Son dakika gelişmeler ve tarafsız yorumlara göz atabilirsiniz. Ülkede ortaya çıkan gelişmeler anlık olarak internet adresimizde paylaşılmaktadır.

Amerika E2 Vizesi

Amerika E2 vizesi başvuru sahiplerinin DS-160 başvuru formunu doldurmaları gerekir. Başvuru formunuzu doldurduktan sonra başvuru ücretini ödeyiniz. E2 vizeleri için başvuru ücreti her yıl değişmektedir. Vize randevu tarihiniz açıklandıktan sonra ABD İstanbul Başkonsolosluğu tarafından, gerekli detaylar sizler ulaştırılacaktır. İstenen belgelerin yeterli çözünürlük ve okunabilir özelliği sahip olması gerekir.

EB5 Yatırımcı Vizesi

ABD tarafından istenen minimum yatırım tutarını tamamladıktan sonra EB5 yatırımcı vizesine sahip olabilirsiniz. Yatırım gerçekleştirdiğiniz işletmenin yatırımın en az 10 tam zamanlı iş istihdamı yaratması da gerekir. ABD üzerinde hizmet veren işletme mutlaka kar amaçlı olmalıdır. Gayrimenkul yatırımları bu kapsamda değerlendirmeye alınmamaktadır.

Yatırım yapılacak paranın kaynağının ispatlanabilir olması gerekir. Kaynağı doğrulanamayan para üzerinden EB 5 vizesi alamazsınız. ABD’de kalıcı oturum hakkı elde edenler EB 5 vizesini almak için gerekli yatırım miktarı 1.000.000 $ – 1.800.000 dolar arasındadır. Bununla beraber ekonomik açıdan zayıf, işsizlik oranı yüksek bölgelerde yatırım tutarları 500.000 $ – 900.000 $ arasında değişim gösterebiliyor. Türkiye ve ABD arasında bulunan ticari anlaşma nedeniyle EB5 yatırımcı vizesine başvurabilirsiniz. Vizeden hem siz hem de aileniz yararlanabiliyor. Vizeyi aldıktan sonra beş yılın sonunda ABD vatandaşlığı için başvuru gerçekleştirebilirsiniz. EB5 vizesi için görüşmeler yüz yüze gerçekleştirilmektedir. EB5 Türk yatırımcılar tarafından sıklıkla tercih edilmektedir.

Bu postu değerlendir.
Yardım Unsur

Recent Posts

Olmazsa Olmaz Banyo Maliyeti

Özellikle sıfırdan yapılacaksa eğer olmazsa olmaz banyo maliyeti mutlaka göz önünde bulundurulmalıdır. Banyo evin en…

12 ay ago

E Sigara Modelleri

Tütün mamullerinden korunmak isteyenler iqos elektronik sigara modellerinden yararlanabiliyor. İqos yeni nesil sigaralardan bir tanesidir.…

1 yıl ago

En İyi Mantolama Hizmetleri

En iyi mantolama hizmetlerine yer veren kaliteli ve güvenilir firmadan destek almaya başlayabilirsiniz. Böylelikle dış…

1 yıl ago

Bursa Otel Fırsatları

Tarihi geçmişi milattan önceye kadar uzanan Bursa otel seçenekleri ile keyifli ve mutlu bir tatil…

1 yıl ago

Hızlı İngiltere Vizesi Alma

Vatandaşlara İngiltere’nin sınırlarına girmeleri için ingiltere vizesi hizmeti sunuyoruz. İngiltere vizesi sayesinde vatandaşlar bu ülkenin sınırlarına girebilir,…

1 yıl ago

Arçelik Satış Mağazası

Bursa Arçelik mağazamızda en iyi modelleri sizler için sıraladık. İnternet üzerinden modellere göz atarak ihtiyaçlarınızı kolayca…

2 yıl ago